Από το 1992, η MICROSPORT αναλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά έργα (οδοποιίας – κτίρια – αναπλάσεις – επισκευές, κλπ), καινοτόμες αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα και γυμναστήρια), καθώς και ασφαλή πάρκα αναψυχής. Αρχικά ήταν γνωστή στον κλάδο μόνο ως τεχνική εταιρεία (κατασκευή υποδομών και κτιρίων, και εγκατάσταση δαπέδων), όμως η MICROSPORT έχει προσθέσει στο εύρος των προϊόντων της, την κατασκευή και εμπορία μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων αθλητικού εξοπλισμού (μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, κλπ) και εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων (κερκίδες, προστατευτικά κλπ). Επιπλέον, η MICROSPORT σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται την δική της σειρά οργάνων παιδικής χαράς και εξοπλισμού πόλης, σύμφωνα πάντα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Όποια και αν είναι η απαίτηση σας η MICROSPORT έχει την τεχνογνωσία να σας προσφέρει τη λύση αφού είναι η τεχνική, η κατασκευαστική και η εμπορική εταιρεία που μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου ένα έργο.

Η εμπορική ονομασία MICROSPORT δηλώνει την προσήλωση στην λεπτομέρεια και στην ικανοποίηση του πελάτη και είναι πιστοποιημένη για το ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ σύμφωνο με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 9001 : 2008.

Το Company Profile της Microsport μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ

MICROSPORT

Συχνές ερωτήσεις

Είστε έμποροι ή κατασκευάζετε οι ίδιοι τα προϊόντα σας; Και τα δύο, γι αυτό και μπορούμε να σας προσφέρουμε είτε τυποποιημένα προϊόντα είτε προσαρμοσμένες λύσεις μόνο για τις ανάγκες σας.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το πάρκο Αναψυχής και Ψυχαγωγίας ? Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν: Ατελείωτο παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες με κούνιες, τραμπάλες, τσουλήθρες, αναρριχήσεις και άλλα όργανα παιδικής χαράς. Ελεύθεροι χώροι για τους έφηβους για εκγύμναση και διασκέδαση με πίστες Skateboard, όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, γήπεδα Mini-football και καλαθοσφαίρισης κλπ. Για τους γονείς χώροι για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, απ’ όπου έχουν τη δυνατότητα να επιβλέπουν τα παιδιά τους, όπως κιόσκια, παγκάκια τραπέζια πικ-νικ κλπ. Αν έχω έναν χώρο τον οποίο ενδιαφέρομαι να αξιοποιήσω σαν πάρκο αναψυχής ή γήπεδο, αλλά δεν θέλω να εμπλακώ με πολλούς προμηθευτές, εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε ; Η MICROSPORT με έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς, τεχνικό τμήμα και τμήμα πωλήσεων, θα σας βοηθήσει στη μελέτη της εγκατάστασης σας, στην επιλογή εξοπλισμού, καθώς και στις προδιαγραφές του εξοπλισμού, ώστε να τηρηθούν οι προδιαγραφές ασφαλείας, χωρίς χρειάζεται να χρειάζεται να εμπλακείτε με πολλούς κατασκευαστές ή προμηθευτές. Πώς θα μάθω τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές για κάποια προϊόντα που ενδιαφέρομαι; Η MICROSPORT έχει δεσμευτεί να είναι ο ειδικός σύμβουλος σας, για κατασκευές και εξοπλισμό αθλητικών εγκαταστάσεων, εξοπλισμό πόλης και  πάρκων αναψυχής. Καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας ή στείλτε μας e-mail με τις απορίες σας, στα στοιχεία που θα βρείτε στο πεδίο επικοινωνία!
Share